Iar sta bine lui Plahotniuc cu mâina în buzunar. Unimedia nu trebuie să devină UNIPLAHOTNIUC.

Într-o țară atât de mică dar se întâmplă niște lucruri care nu ar trebui să aibă loc. A ajuns mâina invizibilă a lui Plahotniuc în buzunarul portalului de știri nr.1 din Moldova. http://www.unimedia.info. Cât despre Plahotniuc nu tre să mai zic nimic, pentru că toți deja îl cunosc ce fel de om este și ce reprezintă. Dorința lui e clară – acapararea tuturor televiziunilor și portalurilor de știri din Moldova. Nu trebuie să îl lăsăm.

Sunt sigur că tu cel care citești acest articol, ca și prietenii mei accesezi deseori acest portal de știri și te informezi despre situația în care se află Republica Moldova de zi cu zi. Plahotniuc de fapt ce vrea? Să folosească portalurile de știri în scopuri pur politice, vine doar campania electorală peste doi ani.

Din motiv că și eu ca cetățean simplu doresc ca portalurile de știri să nu fie politizate și manipulate de oameni ca Plahotniuc (nu mai comentez nimic de el din motiv că mi-i rău să mai zic ceva de el), și să oferim presei terenul ca să devină tot mai independentă și calitativă și să iasă din politic, susțin echipa UNIMEDIA.
Detalii despre situație vezi linkul: UNIMEDIA

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s