S-a rupt ciocanul.

Citeam recent știrea precum că PCRM dorește ceva schimbări în constituție, și anume ca membrii CEC, CCA și Judecătorii  să fie aleși de către cetățeni.

Eu nu văd altceva decât o irosire de bani publici.

Să fim cât de cât pragmatici, cei mai mulți din cetățeni nu cunosc cu ce se ocupa instituțiile aceasta, dar să participe și să mai voteze. Nu cred că se va apuca lumea să citească despre instituțiile astea în noptea de înainte votării (Gross0 Modo, ca scenariu).

Totuși nu înțeleg clar viziunea comuniștilor,  ce vor să demonstreze prin asta. Cum  se cheltuie banul public pe chestiuni de prost gust?  Nu sunt de părere că cetățenii se pot autoguverna.

Din alt punct de vedere îi înțeleg pe comuniști, trag acolo unde îi doare pe ei. Acești oameni niciodată nu se vor gândi la populație, ci doar la sine și la avere. Au demonstrat până în 2008, continuă pe același traseu.

Sunt de părerea că avem partide politice care pot să producă efecte pozitive asupra instituțiilor curente fără a delega cetățenilor alegerea membrilor acestor instituții.

Mda, ”comuniștii sunt cei mai aproape de cetățeni”. Nu e TrendY pentru PCRM vorba aceasta, nu există în vocabularul și practica lor asemenea sintagmă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s