Eugen Tomac, un om al cuvântului.

Azi la orele 17:00, un grup de studenți s-au întâlnit cu Dl. Eugen Tomac, candidat la funcția de deputat în Parlamentul României. A fost un cadru mai restrâns cu o atmosferă mai liniștită unde fiecare dintre participanți au avut șansa să dea întrebări Dl-ui Tomac și să primească un răspuns direct.

Au fost întrebări destul de constructive adresate candidatului, însă evident s-au pus întrebări și mai puțin importante pentru seara aceasta, care nu vizează rolul direct și cel mai principal, pe candidat, cum ar fi rezolvarea conflictului transistrean sau legat de relațiile economice bilaterale România- Republica Moldova . Cred că aceste chestiuni sunt de competența Guvernelor ambelor state. Evident că Eugen Tomac dat răspunsuri și la aceste întrebări. În cele din urmă din observație proprie, Dl. Eugen Tomac luptă pe 2 nivele: Cultura Românească și Educația. Aș mai puncta de 3 ori, Educație, Educație, Educație.

Întrebat ce cărţi de referinţă recomandă pentru înţelegerea în profunzime a lucrurilor, Eugen Tomac a făcut trimitere la operele politice ale poetului Mihai Eminescu pe care le consideră extrem de actuale.

4 motive DE CE eu votez pentru Eugen Tomac.
În primul rând că îi cunosc bine și de mult timp activitatea (când era și Secretar de stat în DPRP) și abilitățile lui de a duce un lucru până la capăt.

În al doilea rând, este persoana cuvântului.

În al treilea rând, are 10 puncte bine stabilite în programul său, care chiar sunt de competența dumnealui de a le îndeplini.

Și în al patrulea rând, are cele mai mari șanse dintre toți candidații care se balotează în Republica Moldova.

Pe 9 decembrie toți prietenii mei votează Eugen Tomac.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s