Ghimpu și Tancul Verde

A propos de ședința plenară a parlamentului care a avut loc azi. Se tot vorbește despre Corpul de Control al Prim-ministrului. Președintelui Partidului Liberal Mihai Ghimpu îi stă în gât ideea formării acestei echipe. Dar de ce?

Tot vorbește deputatul Ghimpu de TANCUL VERDE. Ori este deranjat de faptul că îi vor fi strânse mâinile și are ceva de ascuns întrucât interesele sale sunt atât de deranjate prin formarea acestei echipe, ori este deranjat de faptul că TANCUL VERDE are proiecte care sunt de primă necesitate pentru controlul și monitorizarea cheltuierilor din banii publici. Ar putea fi pur și simplu iritat azi pentru că PCRM a plecat din parlament, pentru că Plahotniuc prezida ședința plenară, și fiind o lege ordinară, se votează cu majoritatea celor prezenți. PLDM având 31 de mandate, avea toate șansele să o voteze. S-a votat proiectul de lege  în prima lectură ca să fie inclus pe ordinea de zi pentru săptămâina viitoare, ca să fie votat în a doua lectură.

Are ceva Mihai Ghimpu nu doar cu TANCUL VERDE, dar și propriu zis cu cuvântul ”TANC”. A mai dat o definiție la cuv. Tanc- ”Tancul este tanc”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s