GHIMPU: PD A PUS CRUCE PE ALIANȚĂ.

ahhhhPentru că vrem să știm ce e în mintea acestui om, pentru că altul ca Ghimpu nu este, pentru că din vorbele lui răsună bombe, pentru că…

– cităm –

Mihai Ghimpu ”Eu n-am nimic cu Vlad Filat și n-am avut. Și Filat și Plahotniuc sunt doi drumeți în parcurgerea drumului european. Atât. Dar viitorul european este pus în pericol de Filat. El a făcut acum să blocheze acest curs. Trebuia să înțeleagă că războiul, început de el mai demult cu Plahotniuc, înseamnă război între PLDM și PD. Eliberarea lui Plahotniuc este egală cu eliberarea lui Filat. Fără unul sau fără altul nu poate exista Alianță”, a comentat liberalul Ghimpu.

Ultima frază de fapt înseamnă, demiterea lui Filat = desființarea Alianței. PUNCT. După demisia de azi, Filat a fost scos din alianță, cu voturile PD-ului. Rezultă că PD a pus cruce pe Alianță. Vorba lui Ghimpu, bonjour, maman!

Există la moldoveni o vorbă: hâtru, hâtru, da șuieră…
Mare sărbătoare în târg – l-am văzut pe Ghimpu cântând – au revoir, mon cher.
Cunoscător de limbi, ce mai!

Probabil, amețit de-a binelea de perspectivele ce se deschid – fără Filat, cu un Leancă peste hotare, poți fura nestingherit – și la drumuri, și la primărie…e-he-hei!

Iată că Ghimpu vrea să-l dea afară și pe Președintele Timofti, pentru că și el ar putea să încurce ițele lui Plahotniuc.

Mihai Gimpu: „În cazul în care domnul președinte va insista ca această criză să fie de lungă durată – asta înseamnă și refuzul europenilor de a mai susține Republica Moldova – sau în cazul în care vor elibera miniștrii, eu voi cere demisia președintelui Republicii Moldova. L-am înaintat atunci și am spus că este trimis de Dumnezeu, dar necuratul l-a luat și l-a pus sub dânsul”.

Nicăieri într-o democrație nu o să găsiți un politician, fie el și parlamentar, ministru etc, care să dea indicații Președintelui țării. E culmea că am ajuns la genul de prostie în care sa te dai mare și tare că tu poți pune reguli și indica Președintelui Țării.

Referitor la omul acesta comentariile sunt de prisos. De obicei în politică sunt salutate pozițiile ferme și mesajele bine punctate. Ce face acest ”politician? S-a rătăcit prin cuvinte sau prin buzunarul lui Plahotniuc?

P.S. Ghimpu mai are un al doilea vis, pe lângă cel de integrare europeană. Visează să fie deasupra Președintelui Republicii Moldova. Cum nu ar suna, omulețul își face meseria. Care e aceasta?

 

Reclame

Un gând despre “GHIMPU: PD A PUS CRUCE PE ALIANȚĂ.

  1. Pingback: Ghimpu: PD a pus cruce pe alianță |

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s