14 Priorități pentru 2014 – Tineretului Liberal Democrat din Moldova.

TLDMÎn perioada 2-4 august, 2013 la stațiunea Odiseu de la Vadul lui Vodă se va desfășura Școala de Vară a Tineretului  Liberal Democrat din Moldova. Alături de tineri se vor afla și personalități ale Partidului Democrat Liberal din Moldova precum liderul PLDM, domnul Vlad Filat și liderul fracțiunii PLDM din Parlamentul Republicii Moldova, domnul Valeriu Streleț, dar și alți înalți oficiali parlamentari și guvernamentali.

Sub sloganul „14 Priorități pentru 2014”, Școala de Vară va reuni 150 de membri TLDM care vor discuta asupra unor subiecte importante pentru Moldova, precum integrarea europeană, strategia de dezvoltare pe termen lung „Moldova 2020” și reforma sistemului educațional.

De asemenea, tinerii liberal democrați vor fi susținuți de 15 invitați din organizații de tineret partenere din Georgia, Marea Britanie, Germania, Olanda, România.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, cu începere de la ora 11:00. După care tinerii vor fi repartizați în grupuri și vor participa la discuții cu înalți oficiali printre care ministrul agriculturii, domnul Vasile Bumacov, șeful Serviciului Vamal, domnul Tudor Balițchi și șeful Serviciul Fiscal de Stat, domnul Ion Prisăcaru.

Seara cu începere de la ora 19:00, Președintele PLDM, domnul Vlad Filat va discuta cu tinerii despre rolul PLDM în procesul politic din Republica Moldova.

Seara va continua cu un Barbeque într-o atmosferă degajată cu discuții libere și Petrecerea ”Only hits”.

Discuțiile și dezbaterile se vor relua în cursul zilei de sâmbătă.

P.S. Tu ce faci în weekend?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s