Bombe luate la pachet sau Raider ca la Moldova.

noDacă anul trecut a început cu cazul Pădurea Domnească în rolul principal fiind binecunoscutul ex-procurorul general Valeriu Zubco, anul acesta începe cu atacuri asupra mass-media. Evident că deși cazurile sunt diferite,  în spatele lor stau aceeași oameni, mă scuzați același om, cel mai sărac om din Moldova, von Plahotniuc sau cum îi zic moldovenii, Plohiș.

Dar să ne aducem aminte ce s-a întâmplat în 23 decembrie 2012, acel BREAKING NEWS ce a dat peste cap toată Moldova. Săracii participanți la vânătoare nu știau pe cine să mai dea vina doar ca să scape curați. Toți cei implicați în acest caz încearcau să arunce bombe de om ucidere ba pe biata soră medicală, ba pe polițistul de sector, chiar și pe medic, ba pe timp, pe sărbători, pe neamuri, pe emoții sau instincte (lista rămânea deschisă). De atunci a început să se cutremure Alianța noastră. Democrații știau că sunt cei mai vinovați, toți știau de asta, dar se țineau în întuneric pentru a nu produce zarvă și mai mare în societate, își cătau de treaba lor. Vorba la moldoveni,”Tac și fac”.

Anul 2014, început de ianurie, început cu atacuri de tip ___________ (########) asupra instituțiilor mass-media. Jurnal TV, Accent TV și RTR pe punctul de distrugere la pachet, toate eliminate simultan de 11 operatori de televiziune prin cablu. Acțiunea se face sincronizat, fiind astfel penalizate posturile care-l criticau pe Plahotniuc. Hmm, nu mă miră. Tentativa nu era să reușească fără implicarea activă a CCA. Cum îi spune dlui care conduce CCA-ul? Corect, Pocaznoi Marian? Sub aripa cui dansează Pocaznoi Marian? Corect, pupă fundul lui Vlad Plahotniuc.

Bine, situația este foarte limpede, omul cu afaceri mai puțin legale se răzbună pe posturile mass-media de opoziție pentru a da replică finală. Se pare că unor ex-deputați ca domnul ăsta le este totuna de principiile funcționării democrației.

Omul a dispărut din Parlament, și în țară se produc o mulțime de schimburi (corect, SCHIMBURI VALUTARE sau CADAVRE FINANCIARE) unele mai puțin explicabile. Spiridușii lui Voronin fug la Plahotniuc, mass-media cu acoperire dacă nu națională, cel puțin tinde să fie, devine tot mai monopolistă, nu se respectă regulile de joc la CCA. Vorba aia (revin) ”Tac și fac”.

Stimați cititori, vă felicit, suntem în anul electoral, la unii deja au început pregătirile pentru campania electorală, însă foarte murdară. Omul s-a apucat de presă pentru a băga prostii în capurile oamenilor prin mass-media controlată de CONTORVERSATUL.

 

Presa? – Nu, na-m auzit.

Oameni? Pachet financiar. Afaceri

Lege? Hmm, ce mai și e asta!?

P.S. Când a patra putere (câinele de pază a democrației) în stat este limitată la libera concurență și exprimare, democrația se prăbușește dacă are ce se prăbuși din perspectiva unora.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s