Cine și pentru ce luptă. Campania adevăr despre UE.

forward buttonCât despre cinism și aberații, cam aceste ”calități” sunt cele mai dezvoltate în sistemul politic moldovenesc.

Bătăi, înjurii, fraze lungi jignitoare adresate către colegii de lucru, cam cu asta se finalizează sesiunile de lucru în parlament, ori politicul te impune să pari un prost conștient (Mușuc, Brega, Ghimpu, mai avem alte cadavre politice la număr). Unul apără interesele nu știu cui, altul fumează din pipa șefului, unul altul vine cu tema pregătită de acasă și cu textul învățat pederost (nu degeaba în sesiunile plenare ale parlamentului pare că nu a dormit nopți întregi).

Una îi leagă pe toți sub o lozincă: ”Muncim pentru popor”.

1. Comuniștii, Dodon spun că luptă pentru ceea ce nu există- limba moldovenească. Succes. Electoratul este caracteristic. Ăsta e un stimul de a se produce reforme radicale în educație și a învăța oamenii corect istoria țării lor.

2. Ghimpu spune că luptă pentru integrarea europeană și pentru limba română. BUN. Vorbe multe aud de la dumnealui, atunci de ce aleşii locali din partea Partidului Liberal au refuzat să semneze declaraţia publică de condamnare a separatismului şi de sprijinire a integrării ţării în Uniunea Europeană. Am impresia că mâna Moscovei e chiar în buzunarul lui. Ar trebui să își decidă vectorul și să treacă la acțiuni.  Nu este argument că nu mergem cu Coaliția de Guvernare. Mai trebuie de lăsat orgoliile și de intrat spre obiectivele clare.

3. PLDM (Filat) și PDM (Lupu-Plahotniuc)- PLR(Hadîrcă)- Trei partide merg impreună pentru o campanie în masă de informare a cetățenilor Republicii Moldova despre Uniunea Europeană. Nu trebuie să se manipuleze asupra acestui fapt palpabil. Trebuie să se ajungă la ușa oricărui om și de îi explicat ce este Uniunea Europeană. Campania este îndreptată în scopul informării cu privire la integrarea europeană, pentru ca să se stopeze minciuna şi manipularea din partea PCRM şi a acoliţilor săi. Cetăţenii trebuie să obţină informaţie veridică despre procesul de apropiere cu UE!

P.S. Vectorul Republicii Moldova este clar și de neschimbat, integrarea în Uniunea Europeană, în lumea occidentală civilizată cu valori și cultură.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s