Momentul final de campanie electorală. Capul sus.

vot-1Ce am înțeles eu din această campanie electorală care nu a fost una deloc ușoară?! Societatea noastră este foarte divizată, divizată într-atât că nu ai nevoie de statistici de la Biroul Național de Statistică ca să îți dai seama de gradul de cultură, de nivelul de inteligență, de viteza abosrbției informației (fie minciună sau adevăr).

Campania electorală de anul acesta am simțit-o pe propria piele. PLDM a fost și nu îmi este rușine să zic, un ”SAC DE BOX” în care au lovit toate partidele inclusiv și unii candidați independenți. Cel mai ignorant este faptul că ex-ex-ex Dl. Sturza care vine să dea aprecieri pe rețelele de socializare, aceasta având și un oarecare impact electoral în defavoarea partidelor de guvernare, cum e mai bine să guvernezi. În cazul lui ar fi fost bine să zică ”Oameni buni, uitați-vă că aici greșiți. La modul concret, aici trebuie să faceți – asta, asta, asta.” Chiar îl stimam, dacă dădea dovadă de prudență, pragmatism și nu o făcea pe analistul. Moldovenii la vorbă nu au nevoie de școală.

Tot aici trebuie să îi mulțumesc PLR-ului, ei deja au prins oligarhii. Lui Oleg Brega care în continuare va merge cu bicicleta, tot nu mă las până nu îi mulțumesc. Cumulativ omuleții au luat peste 2 mandate de deputat ( puțin peste 40 000 voturi.  Jalea cea mare este că voturile dumneavoastră așa de rapid vor pleca în buzunarul lui Dodonel cu soluția. Ce să vă zic?! Mergem prin tunel într-o uniune care nu există.

Cetățenii ne-au penalizat, noi pierzând vreo 9 % pe care cu siguranță le vom recupera peste 4 ani. Prin analiză găsim greșelile și le vom repara. Întrebarea e, ce facem cu persoanele care bagă adânc minciuna în electorat, filorușii fiind prima țintă.

Acuma ceva despre atotputernicul Dodon. Lumea a votat pentru oricine dar numai nu pentru Dodon. A votat pentru Putin, a votat pentru Kobzon.

Rămâne să il compătimesc și pe Vladimir Nicolaevici Voronin. Dle, ați investit în omuleț și v-a trădat. V-a furat și o mare parte din electorat, l-ați învățat cum să ducă minciuna, v-a furat tot nordul Republicii. Cred că sunteți mândru de discipolul dumneavoastră, nu rămâne decât să îl mângâiați pe cap.

P.S. Bătălia nu s-a terminat. Vom avea Alianță de guvernare cu opoziție vai de capul lumii. Opoziția nu va lua poziție. 

Reclame

Un gând despre “Momentul final de campanie electorală. Capul sus.

 1. Sunt de acord ca PLDM este un ”SAC DE BOX” , dar vina le apartine.
  4 ani in urma foarte multi si-au pus speranta in acest partid inclusiv si eu.
  Venind cu echipa buna si un lider puternic care au promis o multime de lucruri incepind da la „moldova fara comunisti”, nimicirea coruptiei, saraciei etc, ca in final sa ajunga cu un lider invinuit de coruptie si dat afara din guvern de catre proprii sai parteneri iar echipa s-a ales praf, toti liderii din partid(Godea, Nagacevschi, Tanase, Negruta) au parasit corabia.

  De promisiuni nici nu mai zic, comunistii si dodonii stau bine mersi, corupia infloreste, saracia nu ne-a parasit.

  Daca nu organizau excluderea lui renato, era sa fim acum in bratele rusilor,
  dar si asa nu se stie ce mai inveteaza acum Ghimpu, sau ce partner is alege Plahotniuc ca pentru PD nu e mare scofala incotro se duc in Europa sau in Asia, principalul sa poata fura mai departe.

  Dar pina la urma ne meritam soarta ca nu ne-am invatat minte sa nu mai calcam pe grebla de fiecare data, caci mereu alegem aceeasi hoti si ne miram de ce nu traim ca lumea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s