PLANUL ”ZAHVAT” cu ajutorul protestului de mâine. Nu vă dați provocați.

download (2)

Duminică, în PMAN se dorește a fi organizat un protest de mase contra actualei coaliții prospăt formată.  Pe lângă rețelele de socializare și Jurnal TV-ul al fraților Țopa toată ziua difuzează știrea asta. Interes au, știți de ce.

Acțiunea de mâine pare să fie convocată de tineri, în special, care nu sunt de acord ca PLDM și PDM să coopereze cu PCRM, să strige cu ardoare ”Jos comuniștii”.  În ultima ședință de parlament s-a dat de înțeles că PCRM va participa la guvernare, nu e noutate. Însă prin acest protest voi, ”Tinerii Moldovei” riscați să produceți Maidanul din Ucraina. Usatîi și Dodon abia așteaptă ca cu ajutorul dumneavoastră să se înceapă ”SUS RUSIA-STAS MIHAILOV”.

Prin mesajul dumneavoastră univoc pentru integrarea la Uniunea Europeană la protestul de mâine dați șansa partidelor de stânga pro-ruse și a celor extremiste să își ducă ”BUNUL PLAN” până la capăt. Nu trebuie numiți pentru că deja îi cunoașteți.

Vă rog să nu uitați că și în Ucraina conflictul s-a început printr-un protest pașnic cu mesaje pro Uniunea Europeană. Nu încercați să faceți primul pas pentru producerea scenariului bine pus la punct de către extremiștii ruși. Nu faceți marea gafă negândită. Deși nu aveți acest scop, le faceți teren șacalilor politici de a vă distruge propriul viitor.

Prin mesaje că aveți susținerea Uniunii Europene și Statelor Unite ale Americii, duceți lumea în eroare. Nu mai aveți voi nicio susținere.

Eu nu voi participa la acțiunea de protest care va avea loc mâine, 25.01.2015.

Simați concetățeni, vă sfătui și pe voi nu participați pentru că negândit vom da acces forțelor pro-ruse să legiuiască în țara noastră. Nu vă lăsați provocați de frații Țopa, alți actori politici, și de internauții care habar nu au cui ajută.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s